fbpx

Over ons

Een plek in de markt veroveren

Blueprint is opgericht in 2016 door Rik Gierman. Het is sinds dien zijn missie om zakelijke dienstverlening aan midden- en klein bedrijven en particulieren te verlenen.

Het woord "luisteren" is de sleutel

Binnen Blueprint streven wij voor sterk persoonlijk contact in een open en informele werksfeer. Ideeën zijn er om gerealiseerd te worden, dat vinden we bij Blueprint dan ook erg belangrijk. Wij altijd open voor een stevige spar sessie! Bij Blueprint kunt u terecht voor een breed aanbod aan diensten op het gebied van Grafisch Ontwerp, Drukwerk, Web Ontwikkeling en Online Marketing. 

Blueprint is zeer ervaren in het bedenken en uitvoeren
van effectieve 
marketing campagnes die gericht zijn op het boeken van harde resultaten.

Professionele tools voor het beste resultaat

Blueprint werkt o.a. met Adobe Creative Cloud en WordPress om zo de best mogelijke kwaliteit te realiseren. Dit geldt o.a. voor een nieuwe website, een nieuwe huisstijl of een complete marketing strategie. 

Dé alles-in-één oplossing van Bonaire

Blueprint helpt u graag met al deze vragen. Wij zijn gevestigd op het zonnige Bonaire en wij bieden onze diensten zowel lokaal als internationaal aan. Dus of u nu op Bonaire  woont, of aan de andere kant van de wereld, afstand is voor ons geen enkel probleem.
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom liggen onze eigen standaarden zo hoog mogelijk en hebben onze klanten hier profeit van.

Of het nu gaat om onze slimme website builder of onze Facebook Ad methodes, alle diensten worden met grote zorg (digitaal of hard copy) aangeboden volgens op maat gemaakte wederzijdse afspraken.

Dé nummer één facebook advertising specialist van Bonaire.

 

Start met adverteren

Blueprint is uw partner in adverteren op Facebook, Instagram & Messenger.
Wij laten u graag zien wat adverteren op Facebook, Instagram & Messenger  voor uw marketing strategie kan betekenen.
Ontdek de kracht van Facebook zelf!

 

Vind nieuwe klanten

Blueprint is expert in het genereren van klikken, likes, leads en sales via effectieve Facebook campagnes. Door onze slimme direct marketing methode zijn wij in staat razend snel kwalitatieve nieuwe
klanten aan te dragen.

Vergroot uw kennis

Wordt binnen één dag zelf een Facebook Ad expert met een workshop van Blueprint Academy. Schrijf u vandaag nog in voor één van onze uitdagende workshops & ontdek de kracht van Facebook, Instagram,  Messenger als Marketing kanaal.