fbpx
Wordt binnen één dag zelf een Facebook Ads expert met de workshop “Effectief adverteren op Facebook” of kies voor de creatieve workshop “Adobe Photoshop”. Aarzel niet,  schrijf u vandaag nog vrijblijvend in.

Adobe Photoshop

Leer stap voor stap de basis functionaliteiten van Adobe Photoshop.Wat zijn tools, en hoe gebruikt u deze op de juiste manier. Leer onder andere over typografie, compositie en kleur psychologie. Al na 1 dag bent u in staat uw eigen Facebook content te vervaardigen onder de juiste instellingen zodat deze het beste converteren op Facebook. Leer geavanceerde technieken om beeld te manipuleren, leer hoe je objecten kunt scheiden van elkaar en leer alles over lagen. Leer alles over de juiste formaten, resoluties en bestandstypes om uw advertentie zo goed mogelijk te optimaliseren voor uw doelgroep en marketing doelstellingen. Onderscheid ook het verschil tussen RGB & CMYK. Waar zijn deze voor geschikt en hoe pas ik mijn ontwerp daar exact op aan? Ontwikkel een waar oog voor detail. Kom alles te weten over ‘Save for Web’ Legacy en alle overige bestandsinstellingen om zo haarscherpe visuals te creëren.

Effectief adverteren op Facebook

Krijg informatie over Facebook Global, de structuur en de mogelijkheden. U krijgt uitgebreide uitleg over de verschillende type berichten en hoe u deze effectief in kunt zetten. Ontdek Facebook Business Manager, het aanmaken van advertentie accounts, de verschillende soorten advertenties en het werken met de Ads Manager & Power Editor. Krijg informatie over het instellen en bepalen van een doel van uw campagne en het instellen van een advertentie budget. Bepaal uw doelgroep en leer hoe u deze kunt bereiken met effectieve Facebook targeting. Leer over de verschillende bidsettings en het bepalen van een budget om uw doelstelling te bereiken. Leer over de Facebook Ads policy ontwikkel tekst en visuals die converteren. Krijg informatie en tips over de verschillende advertentievormen die Facebook biedt. Facebook Relevance Score, Campagne analyseren en optimaliseren. Maximaal resultaat behalen tegen minimale kosten.