fbpx

Workplace is een communicatie hub waarmee iedereen binnen je organisatie met elkaar wordt verbonden. Dit bevordert de samenwerking en leidt tot betere bedrijfsresultaten. Workplace biedt functies zoals groepen, een zoekfunctie, profielen, de Workplace-chatfunctie, een nieuwsoverzicht, automatische vertaling, livevideo en meer. Er zijn twee typen Workplace-accounts: Workplace Premium en Workplace Standard. Met Workplace kun je een Workplace-account maken dat is gescheiden van je persoonlijke Facebook-account.

Is Workplace hetzelfde als Bedrijfsmanager?

Nee. Workplace is een hulpmiddel voor collega’s om in een professionele omgeving te communiceren en samen te werken. Bedrijfsmanager is een hulpmiddel voor bedrijven om advertenties en pagina’s te beheren.

Waarin verschilt mijn Workplace-account van mijn Facebook-account?
Met je Workplace-account kun je contact maken en samenwerken met je collega’s, lid worden van groepen die horen bij je team of projecten en nieuws en updates over het bedrijf ontvangen. Je persoonlijke account is bedoeld voor het maken van contact met vrienden en familie, en het delen van momenten uit je leven.

Je Workplace-account is alleen zichtbaar voor de mensen in je bedrijf en is gescheiden van je persoonlijke account. Wat je deelt in je Workplace-account, kan alleen worden gezien door mensen in je bedrijf en wat je deelt in je persoonlijke account, kan alleen worden gezien op basis van je privacyinstellingen. Opmerking: je werkgever heeft geen toegang tot je persoonlijke Facebook-account als je Workplace gebruikt, aangezien deze accounts gescheiden zijn.